Putoamissuojaimet

Putoamissuojaimen kiinnityspisteet, turvakoukut ja taivaskoukut

SKYLOTEC -ankkurointipiste

- hyväksytty kolmelle henkilölle

- kiinnitys M16 -ruuvilla

- mitat 102 x 46 x 80 mm

PROTEKT -vaijeriraksi 1 m

EKMAN -kiinnitysraksi

- nauha 1 m

- nauha 2 m

Kiinnitysraksi polyesterinauhasta esimerkiksi köyden tai turvatarraimen kiinnittämiseksi palkin tms. ympäri.

Hyväksyntä: EN 354 mukainen.


MAXI-koukku , erä tarjoushintaan!                                                                                                                       

- aukeama 75 mm     15,- EUR alv 0 %, netto

- aukeama 100 mm    20,- EUR alv 0 % netto

- aukeama 125 mm     25,- EUR alv 0 %, netto

Kiinnityshaka esimerkiksi köyden tai turvatarraimen kiinnittämiseksi palkin tai putken ympäri.

Hyväksyntä: EN 362 mukainen.


Turvakoukku, teräs, avautuma 20 mm

Turvakoukku. Ruuvilukitus, terästä, aukeama 20 mm

Hyväksyntä: EN 362 mukainen.

Turvakoukku, teräs, avautuma 50 mm

Turvakoukku. Kääntölukitus, terästä, aukeama 50 mm

Hyväksyntä: EN 362 mukainen.


Corso -kiinnityslaite

Kiinnityslaite Corso on vaakatasossa olevaan I-palkkiin kiinnitettävä putoamissuojainten kiinnityslaite. I-palkin murtolujuus pitää olla > 20 kN. Corsoon saa kiinnittyä vain yksi käyttäjä kerrallaan. Corso kiinnitetään säädettävillä leuoillaan kammen avulla I-palkkiin, jonka leveys saa olla väliltä 75 - 232 mm.

Mitat: pituus 76 mm, leveys 180 - 330 mm, materiaali: epoksimaalattua terästä, paino: 4,8 kg.

Hyväksyntä: EN 795 B mukainen.


Rollbeam -kiinnityslaite, siirrettävä

Rollbeam työntövaunu on vaakatasossa olevaan I-palkkiin kiinnitettävä ja siinä liikuteltavissa oleva kiinnityslaite putoamissuojaimille. Rollbeamiin saa kiinnittyä vain yksi käyttäjä kerrallaan ja sen rakenteellinen lujuus ylittää standardin vaatimuksen 15 kN. Rollbeamin avulla voidaan esim. kelautuva tarrain sijoittaa oikeaoppisesti mahdollisimman kohtisuoraan kulloisenkin työskentelypisteen yläpuolelle. Rollbeam on nopeasti asennettavissa ja säädettävissä erikokoisille I-palkeille kammen avulla. Soveltuvien I-palkkien leveydet: 58 mm - 220 mm. Kaarevan I-palkin minimisäde on oltava 1 m. Rakenteen on lisäksi kestettävä vähintään 12 kN staattinen kuormitus yhtä Rollbeamiä kohti. Rollbeam liikkuu keveästi, koska pyörät ovat kuulalaakeroidut ja lisäksi siinä on raiteiltasuistumisenestolaite sekä turvamutterit.

Paino: 11 kg, mitat: pituus 252 mm, leveys 334 mm.

Hyväksyntä: EN 795 B mukainen.


Tractel Mobifor massa-ankkuri

Tractel Mobifor on putoamissuojainten kiinnittämiseen tarkoitettu tilapäinen ankkurointipiste tasakatoille, joilla on putoamisriski. Kiinnitykseen ei tarvita työkaluja eikä kattoon tarvitse porata reikiä. Voidaan käyttää erilaisilla kattomateriaaleilla, joissa tavallisten kiinnitysten käyttö ei ole mahdollista. Katon kaltevuus voi olla suurimmillaan 5 astetta. Kokonaispaino 360 kg.

 4 puomia valmistettu galvanoidusta teräksestä
- 16 betonipainoa, 22 kg/kpl
- pyörivä kiinnityskoukku
- patentoitu järjestelmä

Hyväksyntä: EN 795 E mukainenTractel Mobifor -esite

Doorbar -turvapalkki

Doorbar turvapalkki on ovi- tai ikkuna-aukkoon helposti kiinnitettävä ja siirrettävissä oleva putoamissuojainten kiinnityslaite. Turvapalkkiin saa kiinnittyä korkeintaan kaksi käyttäjää kerrallaan. Soveltuu esim. ikkunanpesijöille, asentajille, maalareille, jne. Turvapalkki on helposti säädettävissä eri levyisille ovi- tai ikkuna-aukoille seuraavasti: yhdelle käyttäjälle maksimileveys 1100 mm, kahdelle käyttäjälle maksimileveys 900 mm. Rakenteen, jossa käytettävä ovi- tai ikkunaukko sijaitsee, on kestettävä vähintään 12 kN staattinen kuormitus.

Paino 10 kg.

Hyväksyntä: EN 795 B mukainen.


SALA Spira Tech putoamissuojaimen kiinnityspiste  

Katolle asennettava kiinteä putoamissuojaimen kiinnityspiste kahdelle käyttäjälle.Henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen suunniteltu ankkuripistevarsi, jonka litteän vapaastiseisovan H-jalustan (Outrigger Base) yli voi ajaa ajoneuvolla lähelle mastoa. Mahdollistaa turvallisen työskentelyn esimerkiksi rekkojen lastaamisen ja purkamisen aikana sekä säiliöautojen kanssa toimiessa. Soveltuu myös mm. onteloaattojen ja rakennuselementtien tehokkaamman ja turvallisemman logistiikan hoitamiseen. Ankkuripisteeseen voidaan kiinnittää putoamisen estävä tai putoamisen pysäyttävä henkilökohtainen putoamissuojausjärjestelmä. Maksimi kapasiteetti 1 hlö / 140 kg. 
 
Jalustaa voidaan kääntää 90 astetta suhteessa rekkaan ja ylävarsi kiertyy 360 astetta. Ankkuripisteen korkeus 6,1 m mahdollistaa suurienkin elementtien ja korkeiden lastipinojen kanssa turvallisen toimimisen maksimissaan 7,8 m halkaisijan alueelle (suurin sallittu kulma ankkuripisteeseen nähden 30 astetta). Yläorren pituus 1,7 m. Kääntyvyyden ja kapean pystytolpan ansiosta rekat voidaan ajaa samanaikaisesti tolpan molemmille puolille, joten molempien lastaus ja purku voidaan toteuttaa samalla henkilöstöllä erittäin nopeasti. Paino vain 839 kg, jonka ansiosta siirtäminen lastauspisteestä toiseen esim. trukilla on helppoa. Tämä ankkurimasto ei vaadi lisäpainoja tai ajoneuvon pitämistä jalustan päällä lisäpainona käytön aikana. 
Jalustan koko 4,56 m x 4,56 m. CE EN795:2012 Luokka B. Maksimielinikä rajoittamaton. 
 
 Tuotekuvissa näkyvä kelautuva turvatarrain tilattava erikseen. Lisäksi mahdollista tilata SRL-mallinen vinssi, jolloin järjestelmässä on myös valmiiksi integroituna pudonneen työntekijän pelastusvalmius. 

Flexiguard Safrig Concrete tyhjällä betonijalustalla 

Henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen suunniteltu ankkuripistevarsi, joka betonilla täytettävän Counterweight Base-vastapainojalustan ansiosta on helppoa siirtää trukin avulla haluttuun paikkaan. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Mahdollistaa turvallisen työskentelyn esimerkiksi rekkojen lastaamisen ja purkamisen aikana sekä säiliöautojen kanssa toimiessa. Soveltuu myös mm. onteloaattojen ja rakennuselementtien tehokkaamman ja turvallisemman logistiikan hoitamiseen. Ankkuripisteeseen voidaan kiinnittää putoamisen estävä tai putoamisen pysäyttävä henkilökohtainen putoamissuojausjärjestelmä sekä köysityöjärjestelmä roikkuen tapahtuvaa työskentelyä varten. Maksimi kapasiteetti 1 hlö / 140 kg. 
 
Jalusta painaa tyhjänä 601 kg ja betonia täyteen valettuna 2703 kg betonia. Järjestelmä ei vaadi betonivalun lisäksi lisäpainoja tai lisäankkurointia ajoneuvoon. Ylävarsi kiertyy 360 astetta. Ankkuripisteen korkeus 6,1 m mahdollistaa suurienkin elementtien ja korkeiden lastipinojen kanssa turvallisen toimimisen maksimissaan 7,8 m halkaisijan alueelle (suurin sallittu kulma ankkuripisteeseen nähden 30 astetta). Yläorren pituus 1,8 m. Kääntyvyyden ja kapean pystytolpan ansiosta rekat voidaan ajaa samanaikaisesti tolpan molemmille puolille, joten molempien lastaus ja purku voidaan toteuttaa samalla henkilöstöllä erittäin nopeasti.  
Jalustan koko 1,37 m x 1,37 m. CE EN795:2012 Luokka B. 

 Tuotekuvissa näkyvä kelautuva turvatarrain tilattava erikseen. Lisäksi mahdollista tilata SRL-mallinen vinssi, jolloin järjestelmässä on myös valmiiksi integroituna pudonneen työntekijän pelastusvalmius. 

Flexiguard vaakakiskojärjestelmä

Henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen suunniteltu vaakakiskojärjestelmä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Mahdollistaa turvallisen työskentelyn esimerkiksi rekkojen lastaamisen ja purkamisen aikana sekä säiliöautojen kanssa toimiessa.  
 
Runko painaa 1805 kg ilman vastapainoja ja betonia täyteen valetut vastapainot ( 2 kpl )  1815 kg / kpl. Järjestelmä ei vaadi betonivalun lisäksi lisäpainoja tai lisäankkurointia ajoneuvoon. Vaakakiskon pituus 11,6 m ja  ankkuripisteen korkeus 6,7 m.  Vaakakiskossa 2 kpl vaakavaunuja, korkeintaan 2 henkilöä / kisko.
CE EN795:2012 Luokka B. 

Tuotekuvissa näkyvä kelautuva turvatarrain tilattava erikseen. Lisäksi mahdollista tilata SRL-mallinen vinssi, jolloin järjestelmässä on myös valmiiksi integroituna pudonneen työntekijän pelastusvalmius. 

COMBISAFE Skyreach -turvaorsi, taivaskoukut

- korkeus 3,1 m

- vaakaorren pituus 2,0 m

- paino 25 kg

- yhden henkilön käyttöön

- pyörii 360 astetta

- EN795 B 

Turvaorren kiinnitys teräslaippapidikkeellä I -palkkiin

- laipan leveys 150 - 450 mm

- pidikkeiden keskinäinen väli 700 mm

COMBISAFE  -lastausjärjestelmä MKII

 - korkeus 5,9 m

- vaakaorren pituus 2,0 m

- yhden henkilön käyttöön

- pyörii 360 astetta

- EN795 E 

Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.