Putoamissuojaimet

Putoamissuojainjärjestelmät

Turvavaijerit

3M DBI-SALA -turvavaijeri

 3M DBI-SALA -turvavaijerijärjestelmä tarjoaa erittäin monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa turvallinen ja määräysten mukainen työskentely kaikenlaisissa kohteissa käyttömukavuudesta tinkimättä.

 Toiminta ja materiaali

Keskeinen piirre 3M DBI-SALA -järjestelmässä on vaijeria pitkin kulkeva turvakehrä, mikä ohittaa välikannakkeet vaivattomasti.

 3M DBI-SALA -järjestelmää käytetään laajasti ympäri maailmaa ja se täyttää vaativimmat standardit ja on CE -merkitty. Materiaali on haponkestävää terästä ( AISI 316S ), mikä kestää vaikeissakin olosuhteissa.

 Vaakajärjestelmät mitoitetaan lujuuslaskentaohjelmalla turvallisuuden varmistamiseksi. Palveluumme kuuluu tarvekartoitus, suunnittelu, asennus ja tarkastustoiminta.

 Käyttökohteet

Katot, nosturit, siilot, laivat, lentokonehallit, säiliöt, kirkot, rakennustyömaat, sillat, terminaalit, paperikoneet, automaattivarastot, sähkösuotimet, sahojen lajittelijat, lastaus- ja purkupaikat yms.


3M DBI-SALA -esite

3M DBI-SALA -turvavaijeri vaakasuoriin kohteisiin

3M DBI-SALA on vaijerirataan perustuva putoamissuojainjärjestelmä vaakasuoriin kohteisiin.

Laajan komponenttivalikoiman ansiosta löytyy hyvä ratkaisu lukemattomiin erilaisiin tarpeisiin ja käyttömukavuus on huippuluokkaa.

Järjestelmä voidaan asentaa seinään, kulkupinnalle tai käyttäjän yläpuolelle.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat siltanosturin huollon kulkutiet ja lastauspaikat.

Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.